Begin vandaag nog!
Met 3 eenvoudige basisoefeningen die je elke dag kunt doen!

3 eenvoudige oefeningen om zelf de regie over je leven te nemen.

Ben jij iemand die zichzelf snel verliest in alles wat er op je af komt? Maak je regelmatig een to do-lijstje maar komt er telkens van alles tussen waardoor je niet doet wat je had bedacht? Met deze 3 oefeningen houd je focus op wat jij wilt en belangrijk vindt en bepaal je zelf je eigen richting.

Om iets te kunnen veranderen in je leven hoef je niet je meteen het roer helemaal om te gooien. Begin met één kleine verandering.

Zo heb ik ooit het verhaal gehoord van een man die besloot om in de auto naar zijn werk niet meer naar de radio te luisteren maar die tijd te nemen om aandacht te geven aan waar hij dankbaar voor was in zijn leven. Het was een half uurtje rijden naar zijn werk en hij deed dit op zowel de heen als de terugweg en hij was zelf verrast over het effect daarvan. Hij kwam anders aan op zijn werk, stond meer open voor nieuwe impulsen en ’s avonds als hij thuis kwam had hij veel meer waardering voor zijn gezin en de liefde die hij voelde voor zijn vrouw en kinderen. Voor hem was dit het begin van een leven waarin vreugde en dankbaarheid de boventoon gingen voeren en hij zich bewust werd van wat hij echt belangrijk vond.

Ik heb 3 oefeningen uitgekozen die in mijn leven een grote impact hebben gehad en die ik nog steeds doe. Ik wil dit graag met je delen. Het zijn korte en eenvoudige oefeningen die je elke dag kunt doen. Begin met één en geef je leven een krachtige impuls in de richting die jij graag wilt!

 

Begin vandaag nog!
Met 3 eenvoudige basisoefeningen die je elke dag kunt doen!