“Ieder mens is een levende bron van overvloed

ongeacht welke omstandigheid dan ook.”

– Jan de Dreu –

Het is een onzekere tijd en de wereld staat, door een virus, even totaal op zijn kop. Dit roept bij iedereen emoties op en vaak ook gevoelens van angst. Dat is oké. Je mag bang zijn, in de war zijn en het even niet meer weten. Je mag geraakt zijn, boos zijn en je onzeker voelen over hoe je hier mee om kunt gaan. Als je jezelf dat toe kunt staan, kun je ook gaan voelen dat het een uitnodiging is met je aandacht naar binnen te gaan. Om juist in de chaos in verbinding met jezelf te blijven en liefde en vertrouwen te blijven voelen in jezelf. Want jij bent meer dan alleen je angst. Dat klinkt misschien logisch maar toch is dat niet vanzelfsprekend. Want hoe doe je dat dan? Hoe maak je de shift van angst naar Liefde. Het goede nieuws is: dat kun je leren en dat hoef je niet alleen te doen. In deze week ga ik je leren hoe jij in verbinding kunt blijven met jezelf en op jouw manier jouw Liefde in de wereld kunt brengen. 

“Terug naar jezelf” is een online-programma waarin ik je alles ga vertellen en leren over hoe jij ten alle tijden dicht bij jezelf kunt blijven en goed voor jezelf kunt blijven zorgen.

Omdat je in essentie Liefde bent.
Omdat alles wat je nodig hebt al in jou aanwezig is.
Omdat jij er helemaal mag zijn zoals je bent.
Omdat alles in jou er toe doet.
Omdat jij jezelf op de eerste plaats mag zetten en van jouw leven mag genieten.
Omdat jij de wereld zoveel moois te bieden hebt vanuit jouw overvloed.

Dat klinkt heel simpel maar in de praktijk leven we nog vaak vanuit angst en te kort. Wijzen we onszelf elke keer opnieuw af als we iets tegen komen waar we niet blij mee zijn, waar we ons voor schamen of waar we bang voor zijn. Dus hoe doe je dat dan? Hoe zorg je ervoor dat jij bij jezelf blijft en je niet mee laat sleuren door emoties, gedachten of andere mensen? Hoe kun je jouw liefde laten stromen zonder daar hard voor te hoeven werken?

Hieronder vind je uitgebreide informatie over wat je kan verwachten en welke investering het van jou vraagt.

Bewaren

“Terug naar jezelf” is een bewustzijnsweek waarin je de liefdevolle verbinding met jezelf terug zult vinden.   

30 maart t/m 5 april 2020


Wat komt er aan bod?

Ik ben zelf al jaren met mijn bewustzijnsontwikkeling bezig en zal deze week al mijn wijsheid met je delen, incl. de oefeningen die mij geholpen hebben. Ik werk graag intuïtief en zal het programma door de week heen laten ontstaan. Oa gebaseerd op de vragen die er bij jullie leven. Onderwerpen die sowieso aan bod gaan komen zijn:Hoe kun je op een constructieve manier omgaan met gevoelens van angst en wanhoop en luisteren naar de boodschap die daar voor jou in zit.

 • Wat is er nodig om van jezelf te gaan houden en jezelf te gaan  accepteren zoals je bent.

 • Hoe kun je jouw (zelf-)vertrouwen laten groeien en jezelf de waarde geven die je hebt.

 • Wat mag je nu loslaten en waar mag je je aandacht juist wel aan geven.

 • Waar verlang je werkelijk naar en hoe kun je dit creëren.

 • Hoe kun je jezelf bevrijden van negatieve gedachten en overtuigingen.

 • Waar word je blij van en hoe breng je meer vreugde in je leven.

 • Hoe maak je de shift van leven vanuit angst naar leven vanuit Liefde.

 

Wat kun je verwachten?

In 7 dagen help ik jou met het vergroten van je Zelfbewustzijn en te ontdekken op welke manier jij jouw Liefde kunt laten stromen.

Je krijgt elke dag een online webinar van ca. 75 minuten waarin ik verschillende onderwerpen zal bespreken en waarin je je vragen kunt stellen.

Daarnaast krijg je elke dag een mail met daarin opdrachten, inzichten en oefeningen waarmee je meteen praktisch aan de slag kunt zodat je het geleerde in je dagelijkse leven kunt integreren.

Je werkt met een persoonlijke vraag zodat je de antwoorden krijgt die aansluiten op jouw situatie.

Je krijgt van alle webinars een opname zodat je deze kan bekijken op een moment dat het jou goed uitkomt.

Aan het einde van de week heb je een schatkist vol instrumenten die je de rest van je leven zullen helpen om je elke keer opnieuw weer met jezelf te verbinden en je hart te laten spreken. 

Herken je dit?

 • Merk je dat je nog regelmatig reageert vanuit angst?

 • Wil je wel kiezen voor leven vanuit Liefde maar weet je niet hoe je dat doet?

 •  Zit je nog veel in je hoofd en weet je niet hoe je jouw gedachten tot rust kunt brengen?

 • Voel je je vaak gespannen en wil je graag meer genieten van je leven?

 • Wil je dichter bij jezelf blijven en je minder mee laten nemen door wat er om je heen gebeurt?

Kortom, voel je vaak dat je geleefd wordt en wil je juist vreugde en bezieling in je leven ervaren?

Meld je dan nu aan en leer hoe jij met bewustzijn de regie over je leven in eigen handen kunt nemen.

Bewaren

Mijn manier van werken komt recht uit mijn hart en is zeer praktisch van aard. Geen zweverig gedoe maar concrete en eenvoudige oefeningen die je richting en inspiratie geven.

We moeten vaak zoveel van onszelf. De kunst is juist om  veel meer te mogen ontspannen in wie we van nature al zijn.

Ervaringen van anderen:

“Het is een grote kracht van Avelien je te helpen ontdekken waar je staat en wat je wilt. Ze weet je daarbij heel goed uit te dagen voorbij (schijnbare) onmogelijkheden en je eigen gedoe te kijken. Ik ben iedere keer weer onder de indruk van de ruimte die ze aan anderen weet te geven en hoe ze mensen weet uit te nodigen zichzelf te zijn. Haar vermogen om van het leven te genieten is zeer inspirerend.” (Ellen)

“Wat Avelien zegt en doet komt van binnen uit en daarmee raakt ze mij in mijn hart. Het is niet mechanisch maar oprecht en doorleefd.” (Ans)

Avelien heeft mij geholpen om weer een stukje van mijn eigen handleiding te ontdekken. Door haar enthousiasme en geduld voelde ik mij meteen bij haar op mijn gemak. Haar openheid is haar kracht en daarnaast gaf ze vele praktische inzichten en tips. Heel waardevol!” (Ginette)


Terug naar jezelf

Basis

7 dagen lang elke dag een live webinar over verschillende onderwerpen en de mogelijkheid je vragen te stellen

Elke dag een mail met daarin opdrachten, oefeningen en een inspirerende quote, muziektip of filmpje ter bemoediging.

De opname van elk webinar zodat je het kunt bekijken op een moment dat het jou goed uitkomt.

Een besloten Facebookgroep om elkaar te inspireren, ondersteunen en bemoedigen en waarin ik persoonlijk antwoord geef op je vragen.

€ 97,00

Terug naar Jezelf

Plus

7 dagen lang elke dag een live webinar over verschillende onderwerpen en de mogelijkheid je vragen te stellen

Elke dag een mail met daarin opdrachten, oefeningen en een inspirerende quote, muziektip of filmpje ter bemoediging.

De opname van elk webinar zodat je het kunt bekijken op een moment dat het jou goed uitkomt.

Een besloten Facebookgroep om elkaar te inspireren, ondersteunen en bemoedigen en waarin ik persoonlijk antwoord geef op je vragen.

Een individuele online 1-op-1 sessie waarin ik dieper in kan gaan op jouw persoonlijke vraag en situatie. 

€ 147,00

 

Omdat ik hier graag zoveel mogelijk mensen mee wil bereiken houd ik de kosten bewust laag in de hoop dat iedereen die wil, ook mee kan doen. Mocht het geld toch nog een doorslaggevend bezwaar zijn, neem dan even contact met me op.

Bewaren

 Bonus 1

Omdat ik zoveel mogelijk mensen wil bereiken en hoop dat er ook mensen mee gaan doen die mij en mijn werk nog niet kennen wil ik je uitnodigen om een aantal mensen die jij zo’n week van bewustwording en zelfliefde gunt attent te maken op dit programma. Als er 2 (voor mij nieuwe) mensen zijn die zich via jou aanmelden, dan krijg je de 1-op-1 sessie van €50,00 die week gratis. Laat deze mensen dan jouw naam noemen bij hun aanmelding.

Extra Bonus als je je inschrijft voor 23 maart

Voel jij een JA? Schrijf je dan meteen in. Deze week is zowel geschikt voor mensen die al langer op het pad van bewustwording lopen als voor mensen voor wie dit relatief nieuw is.

En als je je vóór 23 maart aanmeldt, krijg je een telefonische sessie van een half uur cadeau voor dat we van start gaan. Hierin help ik je om helder te krijgen wat jouw grootste vraag of verlangen is waar jij deze week graag antwoord op zou willen krijgen. Zodat je een duidelijke intentie hebt waar het voor jou die week over mag gaan. Zo’n stip op de horizon helpt enorm om je opbrengst zo groot mogelijk te laten zijn.

Bewaren

Aanmelden kan door mij een mailtje te sturen op avelien@dezelfbewustevrouw.nl o.v.v. aanmelding “Terug naar Jezelf”

Als je nog vragen hebt, bel of mail me dan gerust! Mijn nummer is 06-25538655. Mail: avelien@dezelfbewustevrouw.nl