Ebook “Geïnspireerd Leven”

Welkom op mijn site de Zelfbewuste Vrouw.

Mijn naam is Avelien en ik inspireer vrouwen om van hun leven te genieten!

Jarenlang heb ik geworsteld met het gevoel dat ik er niet mocht zijn. Dat ik niet goed genoeg was. Ik zocht naar de spelregels van het Leven want ik wist niet hoe ik me hoorde te gedragen.

Herken je het gevoel dat je:

  • geleefd wordt in plaats van dat je zelf je eigen keuzes maakt?

  • altijd voor anderen klaar staat en niet aan jezelf toekomt?

  • vaak niet kunt zijn wie je werkelijk bent?

Inmiddels weet ik uit eigen ervaring dat ik zelf de creator van mijn eigen leven ben. Dat het er niet om gaat hoe het hoort maar om waar jij blij van wordt. Waar jij je toe aangetrokken voelt. Het leven in ons wil geleefd worden.

Ware vreugde zit in gekend worden in wie je werkelijk bent. Dat je mag Zijn. Dan ligt de wereld voor je open omdat je niets meer op hoeft te houden, niets hoeft te bewijzen en je jouw licht kunt laten schijnen.

Ik schrijf hier regelmatig inspirerende artikelen over. Aan de hand van voorbeelden uit mijn eigen leven vertel ik over variërende onderwerpen die eigenlijk altijd gaan over hoe je het Leven kunt genieten, van jezelf kunt houden en om kunt gaan met de momenten dat je in een dip zit.

In dit Ebook heb ik 25 van mijn beste artikelen voor je gebundeld. Je kunt mijn boek gratis downloaden en ontvangt vanaf nu dan ook regelmatig mijn “vreugdevolle berichten” waarin ik mijn nieuwste columns met je deel en je op de hoogte houd van mijn activiteiten.

Ook kun je eens op de rest van mijn site rondkijken, daar staat al een bron aan inspiratie in de vorm van blogs en gratis te downloaden oefeningen.

Als je vragen hebt over hoe jij jouw leven geïnspireerd kunt leven, mail me dan gerust, dan kan ik kijken wat ik voor je kan doen!

een vreugdevolle groet,

Avelien

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Opt In Image
Wil je ook meer bezieling en vreugde in je leven?
Download dan nu gratis mijn E-boek over de kunst van het Leven