Over Avelien

Profielfoto Lilian

Mijn missie is het helen van de vrouwelijke eigenwaarde door vrouwen te herinneren aan wie ze in essentie zijn.

Mijn bezieling

Ik ben Avelien Jansen en herinner jou aan wie je werkelijk bent! Ik geloof erin dat het leven geleefd wil worden, dat je hart lief wil hebben en dat wij bedoeld zijn om te stralen. Om onze potentie waar te maken. Dat is onze natuurlijke staat van zijn en ik kan je helpen om je hier opnieuw mee te verbinden!

Ik kies elke keer opnieuw bewust om voluit voor het leven te gaan en nodig anderen graag uit om samen met mij deze weg te gaan. Om datgene te doen waar je blij van wordt, te geloven in jezelf en te weten dat je waardevol bent. Dat de wereld op jou zit te wachten omdat je iets unieks te geven hebt, gewoon zoals je bent. Laat je zien, laat je horen, je mag er zijn met alles wat er in je leeft. Juist in je kwetsbaarheid zit je kracht. Heb de moed om vanuit jouw waarheid te leven en te spreken en je zult zien dat het leven in jou gaat stromen, dat je liefde zult ervaren en zult weten wat echte levensvreugde is!

“Het zonnetje in huis” zo noemde mijn vader mij vroeger al.

Inmiddels weet ik dat dat zonnetje ook echt mijn talent is, dat is wie ik ben en wat ik de wereld te bieden heb. Het is mijn Zijnskwaliteit, daar hoef ik niets voor te doen.

Iedereen heeft een Zijnskwaliteit, jij ook!

Het heeft mij enorm veel rust en vertrouwen gegeven om dit te ontdekken. Ik weet nu dat mijn waarde niet zit in wat ik doe maar in wie ik ben, van nature. Ik hoef me niet meer te bewijzen. Mijn leven is voller en eenvoudiger geworden. Ik geniet van wie ik ben en doe de dingen waar ik in geloof en blij van wordt. Dit gun ik iedereen. Het leven is bedoeld om geleefd te worden en jij bent bedoeld om het licht in jou te laten stralen!

Ik ben er van overtuigd dat je alleen een leraar kunt zijn in dat wat je zelf hebt doorleefd.

“Walk your talk”

zoals de indianen zeggen. Mijn eigen zoektocht naar wie ik ben en wat ik te bieden heb, is op mijn 17e begonnen en is vooral gegaan over voelen dat ik waardevol ben, dat ik er mag zijn. Dat ik niets hoef te doen om te bewijzen dat ik goed genoeg ben maar dat ik waardevol ben omdat ik besta. Voor mij was dat niet vanzelfsprekend.

Ik heb daar, met vallen en opstaan, veel over geleerd en nu begeleid ik vrouwen die ook worstelen met hun gevoel van eigenwaarde. En dan met name hun vrouwelijke eigenwaarde.

Want de mannelijke energie van “doen en doorgaan” die kennen we meestal wel. Maar mij gaat het juist over onze vrouwelijke waarde, over je Zijnskwaliteit, over voelen en het volgen van je verlangen.

De zachtere weg.

Daar mogen we onszelf nog veel meer waardering voor gaan geven.

De kracht van vrouwen zit in de verbinding met hun lichaam. Je lichaam is je instrument om te voelen en waar te nemen. Zo leerde ik door te ervaren dat wat ik eerst als mijn zwakte zag, mijn grote gevoeligheid, juist mijn kracht is. Ik deed alles om me niet kwetsbaar te voelen tot ik ontdekte

dat mijn kracht juist in mijn kwetsbaarheid zit.

In de verbinding met mijn lichaam, in het serieus nemen van wat ik voel. Daar kan ik je dus veel over leren!

Jij bent Genoeg!
Leer in 3 lessen hoe je jezelf kunt aanvaarden en kunt leven wie je bent!

Wat anderen over mij zeggen:

“Het is een grote kracht van Avelien je te helpen ontdekken waar je staat en wat je wilt. Ze weet je daarbij heel goed uit te dagen voorbij (schijnbare) onmogelijkheden en je eigen gedoe te kijken.  – Ellen

“Avelien begeleidt door er te zijn, als een heel mooi voorbeeld. Dat is erg fijn!” – Vanja

“Wat jij zegt komt van binnenuit en daarmee raak je mij in mijn hart.  Het is niet mechanisch maar oprecht en doorleefd.” – Ans

Mijn verlangen

Mijn verlangen is om een plek te creëren waar je bemoediging kunt vinden in het zoeken van je eigen weg. Of je nou al weet wat je eigen pad is en af en toe even een herinnering of steuntje in de rug nodig hebt om door te gaan of dat je nog maar net begonnen bent met uitzoeken wie je eigenlijk zelf bent en niet goed weet waar te beginnen, hier ben je welkom!

Ik deel hier graag mijn eigen wijsheid met je, even als de oefeningen en tips die mij hebben geholpen. Kiezen voor de weg van de liefde en trouw zijn aan wie je werkelijk bent vraagt elke keer opnieuw om een bewuste keuze. Mijn talent is om je op een liefdevolle manier daaraan te herinneren en je te laten weten dat het nooit te laat is om van jouw leven te gaan genieten!

Jij bent Genoeg!
Leer in 3 lessen hoe je jezelf kunt aanvaarden en kunt leven wie je bent!

Wie ben ik nog meer?

Ik ben moeder van Eva, echtgenote van Antonie en mijn grote passie is dansen. Volgens mijn ouders danste ik eerder dan ik liep. Daarnaast houd ik van koken, lekker eten, wandelen en buiten zijn. Ik ga heel graag naar de sauna en vind het ook heerlijk om op koude dagen met een boek en een kruik vroeg naar bed te gaan.

Samen met mijn collega Evert Vos geef ik trainingen en workshops in Voluit Leven met als instrumenten stembevrijding en dans. Meer informatie daarover kun je vinden op mijn site: www.delevensgenieter.nl

Wil je me nog beter leren kennen?

Download dan nu mijn gratis oefeningen en ontvang als bonus regelmatig nieuwe artikelen waarin ik mijn eigen levenslessen met je deel.

Of mail me om een afspraak te maken voor een gratis skype-sessie waarin we kijken hoe ik jou kan ondersteunen in het aan nemen van je eigen waarde en het ontdekken van jouw zijnskwaliteit.

Jij bent Genoeg!
Leer in 3 lessen hoe je jezelf kunt aanvaarden en kunt leven wie je bent!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.