Ben jij toe aan een nieuwe impuls om meer geïnspireerd te leven?
Wacht dan niet langer en kom in actie want de beste investering is de investering in jezelf!

 “En de tijd brak aan dat het risico om in de knop te blijven pijnlijker was
dan het risico om tot bloei te komen.”

– Anaïs Nin –

 

 • Weet je dat er meer in jou zit dan er nu uitkomt?

 • Wil jij meer vreugde en bezieling in je leven?

 • Heb je het gevoel dat je geleefd wordt ipv zelf te leven?

 • Weet je niet hoe je je leven een andere wending kan geven?

Doe dan vanaf 18 april mee met deze waardevolle online-training en geef je leven een krachtige impuls!

Bij iedereen komt er een moment in het leven dat je je afvraagt “Wie ben ik nou eigenlijk en wat wil ik?”

Vooral vrouwen zijn vaak gericht op hun omgeving en hebben altijd voor anderen klaar gestaan. Tot er een moment komt waarop je je realiseert dat je meer geleefd bent dan dat je zelf hebt geleefd. 

Weet dat het nooit te laat is! Je kunt altijd nieuwe keuzes maken. Dat hoeven geen drastische keuzes te zijn maar begint bij ontdekken wie je zelf eigenlijk bent. Wat jij leuk vindt en gehoor geven aan je eigen verlangens die je weggestopt hebt.

Steeds meer kom ik tot het besef dat het de bedoeling is dat we onszelf zijn en dat je jezelf, precies zoals je bent met de wereld deelt. Omdat de wereld zit te wachten op mensen die tot leven zijn gekomen, die waarachtig zijn en die delen vanuit hun overvloed. Daarvoor is deze training! Omdat het leven in jou geleefd wil worden en je dat doet door te luisteren naar je eigen waarheid.

De lente is het perfecte moment om in beweging te komen en nieuwe, verfrissende stappen te zetten. 

Wil jij ook

 • meer leven vanuit je hart?

 • je vrouwelijke kracht ontdekken?

 • keuzes gaan maken die bij jou passen en de moed hebben om je eigen weg te gaan?

 • je niet meer door de mening van anderen laten leiden maar datgene doen waar je zelf blij van wordt?

Schrijf je dan nu in voor deze online-training en

maak zelf het verschil!

Hieronder vind je uitgebreide informatie over wat je kan verwachten en welke investering het van jou vraagt.

howard-thurman

“Geïnspireerd Leven!” is een online-training waarin jij aan de hand van 7 stappen ontdekt wat jij wil en hoe jij je leven een nieuwe impuls kunt geven.


Wat kun je verwachten?

In 7 (online) modules help ik jou om je zelfbewustzijn te vergroten en meer in contact te komen met je vrouwelijke kracht en intuïtie zodat je gaat voelen wat jij wilt en weet hoe je dat kunt realiseren.

Je krijgt in een periode van 3 maanden 7 modules van mij met daarin opdrachten, inzichten en oefeningen waarmee je meteen praktisch aan de slag kunt zodat je het geleerde meteen in je dagelijkse leven kunt integreren. Voor elke module heb je 2 weken de tijd en per module geef ik een speciale masterclass waar je ook je vragen live kunt stellen. Daarnaast krijg je 1x een individuele coachingssessie.

Je werkt met een persoonlijke vraag zodat je de antwoorden krijgt die aansluiten op jouw situatie.

Omdat het een online-training is kun je de module thuis doorlopen op het moment dat het jou goed uitkomt!

Herken je dit?

 • Weet je dat je niet gelukkig bent maar ben je bang voor te grote veranderingen?

 • Wil je wel dat er iets verandert maar weet je niet waar je moet beginnen?

 • Leef je vooral uit je hoofd en wil je meer gaan voelen?

 • Heb je je hele leven voor anderen klaar gestaan en is het nu tijd voor jou?

 • Loop je al een tijdje rond met een vraag en krijg je niet helder wat het antwoord is?

Kortom, je leeft niet voluit en weet dat er veel meer in jou zit dan er nu uitkomt.

Meld je dan nu aan en zet daarmee de eerste stap op weg naar een leven vanuit wie je werkelijk bent.

In drie maanden tijd ga je iedere twee weken met één onderwerp aan de slag. De modules zijn als volgt opgebouwd:

roze vlinder1. Aanvaarden

Elke verandering begint met aanvaarden. Met een milde blik kijken naar de realiteit van je huidige leven. Je maakt een beeld van je leven en leert over de kunst van het waarnemen.

Bewaren

roze vlinder2. Verlangen

Hier gaat het over het verlangen dat verborgen zit in je pijn. Je ontdekt wat jou in beweging brengt én wat je tegenhoudt om te gaan doen wat je wil.

roze vlinder3. Hoop

Vanuit je verlangen mag het even stil worden in jezelf. Je opent je voor de mogelijkheden die je niet kunt bedenken en ontvangt daaruit een nieuwe aanwijzing die je verder helpt.

Bewaren

roze vlinder4. Vertrouwen

Deze stap gaat over trouw zijn aan datgene waarvan jij weet dat het waar is. Je krijgt zicht op jouw unieke talent en de betekenis die jij in je draagt.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

roze vlinder5. Loslaten

Om het nieuwe vorm te geven in je leven is het nodig om los te laten wat niet meer bij je past. Je gaat ruimte maken in je leven door letterlijk en figuurlijk op te gaan ruimen.

Bewaren

Bewaren

roze vlinder6. Liefde

Wat gebeurt er als je met een liefdevolle blik naar jezelf en de wereld om je heen gaat kijken? Wat heb jij te geven en hoe kun je je hart met je handelen verbinden?

Bewaren

roze vlinder7. De Vrije Wil

En als laatste stap van deze reis weet je wat jij werkelijk wil. Vanuit Liefde. Hierin komt alles samen en je eindigt met een concreet plan dat je richting geeft bij het bewandelen van je eigen pad.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

3 maanden met 7 modules waar je meteen praktisch mee aan de slag kunt. Geen zweverig gedoe maar concrete en eenvoudige oefeningen die je richting en inspiratie geven.

Ik leer je hoe je oude patronen los kunt laten, meer verbinding maakt met je gevoel en je gaat ervaren waar jij toe in staat bent.

Aan het einde van dit traject:

 • Is je zelfvertrouwen en eigenwaarde gegroeid.

 • Ben je liefdevol naar jezelf en naar anderen.

 • Heb je rust en ruimte in je leven gecreëerd om te doen waar je blij van wordt.

 • Voel je je niet meer schuldig als je voor jezelf kiest.

 • Weet je wat je wilt en heb je een concreet plan om dit te verwezenlijken.

 

Bewaren

Ervaringen van anderen:

“Het is een grote kracht van Avelien je te helpen ontdekken waar je staat en wat je wilt. Ze weet je daarbij heel goed uit te dagen voorbij (schijnbare) onmogelijkheden en je eigen gedoe te kijken. Ik ben iedere keer weer onder de indruk van de ruimte die ze aan anderen weet te geven en hoe ze mensen weet uit te nodigen zichzelf te zijn. Haar vermogen om van het leven te genieten is zeer inspirerend.” (Ellen)

“Wat Avelien zegt en doet komt van binnen uit en daarmee raakt ze mij in mijn hart. Het is niet mechanisch maar oprecht en doorleefd.” (Ans)

Wat me bevalt aan Avelien is haar doortastendheid en to the point komen in combinatie met een warme en liefdevolle uitstraling. Wat me het sterkst bijblijft, is hoe veilig ik me voelde bij Avelien. Alles is bespreekbaar. Respectvol, oordeelloos en glashelder heeft ze me begeleid. Ik accepteer en zie situaties onder ogen zoals ze zijn, maak van daaruit volgende stappen en keuzes. Ik beleef en doe alles met zoveel meer plezier en blijheid dan ervoor. En er openen zich nieuwe deuren in mijn leven. (Renny)


Training “Geïnspireerd Leven!”

Ik hoef het niet alleen te doen!

3 maanden lang elke twee weken een module met daarin opdrachten, nieuwe inzichten, inspirerende quotes, muziektips en filmpjes ter bemoediging.

Elke module een live-masterclass waar ik het onderwerp verder toelicht en al jullie vragen beantwoord.

Een besloten Facebookgroep om elkaar te inspireren, ondersteunen en bemoedigen en waarin ik persoonlijk antwoord geef op je vragen.

en

Een individuele coachsessie via Skype waarin ik mee kijk naar je persoonlijke situatie.

€ 297,00

Extra Bonus als je je inschrijft voor 1 april

Voel jij een JA? Schrijf je dan meteen in. Voorkom dat je hoofd je weer van het pad van je verlangen afhoudt en met allemaal praktische argumenten komt waarom het nu toch niet zo’n handig moment is, het misschien niet precies is wat je zoekt, je eigenlijk andere plannen had etc.

Als je een Ja voelt en daar meteen naar luistert heb je de eerste belangrijke stap gezet en dat juich ik van harte toe! Daarom geef ik je in dat geval een geweldig extra bonus!

Bonus: Ingesproken Latifa-meditatie

De Latifa is ook een geleide meditatie-oefening die je zo vaak kunt doen als je wil. Dit helpt om nog meer contact te krijgen met de verschillende stappen. Je ontvangt een door mij ingesproken Latifa-oefening die je af kunt spelen op bijv. je Ipod of je telefoon.

 

Bewaren

Wat houdt je nog tegen? Als je twijfelt of jij hier iets aan kunt hebben, bel me dan en we kijken samen of dit nu de beste stap is die jij kunt doen! Mijn nummer is 06-25538655. Mailen mag natuurlijk ook op avelien@dezelfbewustevrouw.nl

Bewaren